image Terharu Sangat Dengan Blogger Ini - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 5 September 2013

# Community

Terharu Sangat Dengan Blogger Ini

Mia sebenarnya baru terperasan dengan entri penyertaan segmen seorang blogger ini. Kebetulan, Mia lepak agak lama sedikit di blog dia secara mobile. Sedang belek-belek entri, tiba-tiba ternampak satu entri ini yang cukup menyentuh hati Mia. Terkesan hingga ke sanubari ini.

Jom tengok printscreen dari entri dia ni...

klik untuk besarkan gambar

Blogger yang dimaksudkan ialah Yumida. Mia memang tersentuh bila baca entri ini dan ada lagi dalam entri itu, siap printscreen prestasi blog ini dari alexa, pagerank, follower twitter, fanpage, google+ dan lain-lain. Ada juga dinyatakan entri mana yang paling disukai. Terasa begitu dihargai...

Jemput terjah entri Yumida di SINI.... kalaulah anda yang di tempat Mia, tentu akan rasa yang sama. Terima kasih ya Yumida. Kak Mia amat hargai entri ini, walaupun Yumida tidak beritahu Kak Mia. Love it!

mood terlalu terharu sangat-sangat...

77 comments:

  1. assalamualaikum kak mia, yumida ni memang bagus orangnya. sheila pun suka lepak blog dia, selalu menang mcm2 hadiah. terharu gak baca dia punya entri ni :D
    kak mia, u deserved this :D

    ReplyDelete
  2. yumida tu peramah orangnya..slalu terjah blog cik nor..walaupn blog cik nor tak best..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun nor.. kak mia rasa selesa bila lepak blog dia.... heheheh

      Delete
  3. assalamualaikum mia...mmg terharu kalau ada blogger yg menghargai setiap apa yg kita lakukan semoga mia akan terus menjadi seorang blogger yg aktif,peramah dan very sporting...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... memang itulah yang mia rasa. terima kasih ya... (^_^)

      Delete
  4. memang terharukan Mia bila ada orang yang menghargai...

    ReplyDelete
  5. wahh untungnya :) kak mia memang deserve untuk entri itu

    ReplyDelete
  6. Mia dah umpama idola blogger Yumida..tahniah..

    ReplyDelete
  7. hurmmm betul jugak kan.bkn senang nk cari yg betul2 prihatin dgn kiter.skrg ni main polow je pastu senyap trus.komen per pun xde..ehehe paling mals pun just komen 'nice entri' jerk, nmpak sgt xbace smpai habis...ehehe :p

    ReplyDelete
  8. Wah , memang tersentuh bila membacanya .
    kak mia memang terbaik (y)
    semua yg kak yumida kate semuanya fakta :)

    ReplyDelete
  9. caya la kak mia..tapi kak mia memang camtu pon..the best!!

    ReplyDelete
  10. Salam Mia..All the best Mia.Sy baru terjah blog Yumida :)

    ReplyDelete
  11. rsa terharu apabila ada orang yang menghargai kita melalui penulisan entrinya..

    ReplyDelete
  12. yumida memang terbaik kak . blog saya yang tak seberapa tu pun dimasukkan dalam bloglist . terharu sungguh saya dibuatnya .

    ReplyDelete
  13. ye btul.. Yumida penah menang GA yg abah anjurkan... seorang blogger yg rajin blogwalking... slalu jugak jd silent rider die.. jarang komen sbb slalu blogwalking guna hp jer... leceh nak komen... hehehe... (alasan)

    ReplyDelete
  14. seronok kan bila tetibe dapat tau ada orang yang hargai kita.. :)

    ReplyDelete
  15. berkawan biar ramai.. :)
    musuh jangan dicari

    ReplyDelete
  16. Mmg sangat terharu bila ada org hargai kita kan.

    ReplyDelete
  17. best lepak ngan cik yumida neh sis....wah!!2 ikon contoh jadik ikutan neh...mantap!!hehehe...

    ReplyDelete
  18. hmm , betullah ape dia cakap tu . saya sokong . betul kak mia . kadang2 , kadanglah kan , kalau blogger dah femes ni , dia tak yah dah blogwalking . tunggu je orang masuk blog dia . tapi kak mia tak . okey je tgk

    ReplyDelete
  19. Yumida memang peramah dan baik... tumpang happy untuk Kak Mia...

    ReplyDelete
  20. best lepak blog kak yumida tu.. tak lokek dengan perkongsian.. sama juga dengan kak mia :)

    ReplyDelete
  21. Wah, kak Yumida tu. Kak Yumida mmg baik orangnya.

    ReplyDelete
  22. btul tu...klu rietta pown rietta rasa terharu...tpi mmg mia nie premah orgnye...rietta yang baru nie pown, mia layan sama rata, walau mia nie blogger yang dah sangat terkenal...

    ReplyDelete
  23. sy pun dah visit blog dia.. blog yg bagus!!!

    ReplyDelete
  24. setuju dengan yumida..kak mia ada kesemua diatas

    ReplyDelete
  25. nak g terjah la plak blog dia nie huhu..

    ReplyDelete
  26. betul ckp sis Yumida tu.. kak mia mmg blogger contoh.. cewah.. hehe

    ReplyDelete
  27. hehehe mmg selalu terjah pun !

    ReplyDelete
  28. hehe..terkezut yumida kak..hehe
    actually hari tu memang nak bg url entry segmen ni kat blog akak
    bila line tenet slow..ditangguh-tangguhkan..last2 lupa..hehe
    makasih utk review ni
    amat bermakna sekali buat yumida
    tq so much kak mia :)

    ReplyDelete
  29. Sebenarnya. Kak Mia la segmen 1st yang Nad join hehe
    Masa tu ternampak kat blog kak Anim dan Nad baru mula dalam dunia blog nie. Nad sebenarnya rasa beruntung juga kenal blog kak mia sebab salah satu info pasal 'Read More' telah Nad aplikasikan dalam blog Nad :) Blog kak mia memang banyak info yang berguna ^^ keep it up kak mia! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo baru kak mia tahu.... takpe nad. buat je macam rumah sendiri bila ke blog ni... kak mia ok je... thanks ya nad sudi support kak mia...

      Delete
  30. Kedua2 blogger ni pilihan sy.. mmg cari msa utk bg entry di kedua2 blog blogger ni...

    ReplyDelete
  31. Yumida ni salah seorang pengomen tegar blog saya jugak :) peramah orgnya hehe..

    ReplyDelete
  32. memang setuju sangat dengan apa yang Yumida tulis kat entry nya pasal blog Kak Mia ni :) then Yumida pun sebenarnya seorang blogger yang friendly dgn semua followers dia, macam kak Mia..dua dua blogger ni saya LIKE..hehehehe...

    ReplyDelete
  33. Dah lama x blogworking.. memang patut pun Mia dapat pujian ni.. hehe.. dh terjah la blog Yumida skang! :P

    ReplyDelete
  34. Salam dan selamat petang. Datang daripada blog Yumida.

    Beliau seorang blogger yg aktif. dan seorang blogger yg baik dalam alam maya.

    terbaik!

    ReplyDelete