image Ranking Alexa 20.9.2013 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 20 September 2013

# Blog Matters

Ranking Alexa 20.9.2013

Leganya Mia. Ranking Alexa blog ini sudah meningkat kepada yang asal. Kalau sebelum ini, semasa musim hari raya, ranking jatuh teruk. Kini dah kembali normal. Sekarang hanya perlu maintain dan konsisten berblog.

Terima kasih kepada semua yang sentiasa bertandang ke blog ini dan juga kepada mereka yang selalu berikan sokongan pada Mia supaya meneruskan aktiviti berblog. Rasa gembira bila blog ini ada pengunjung setia seperti anda. (^_^)


Global Rank : 49,466
Rank in Malaysia : 310

sumber : SINI

Klik SINI untuk laporan sebelum ini.

syukur...

70 comments:

  1. assalamualaikum kak mia. alhamdullilah. bestnya kak mia. ranking maintain semula :D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Tahniah :D Semoga makin diluaskan rezekinya .

    ReplyDelete
  3. Salam kak mia..syukur dah maintain balik :)

    ReplyDelete
  4. tahniah..luqman punyer rank teruk..dulu ok je tapi lepas berbulan2 xblogging..terus jatuh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear... boleh tu nanti luqman. update blog secara konsisten..

      Delete
  5. Assalamualaikum wbt...
    Omedetoo ne...
    sis, since u just came back from vacation, i tag u for one give away... join ea kalau free...
    hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... oh ye ke? nanti sis mia tengok ya..

      Delete
  6. Macamana nak tgk rank in Malaysia ye? saya punya takde list dlm tu

    ReplyDelete
  7. fuhhhhhyooooo.. jelesnye teman nengokk.. tahniah yeaaa..! memnag layak pun.. he2

    ReplyDelete
  8. hebat2..semoga terus kekalkan prestasi ini

    ReplyDelete
  9. tahniah kak... semakin baik prestasi nya..

    ReplyDelete
  10. salam blogwalking

    jemput ke blog saya dan bertukar2 link ye
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Tahniah! Dan teruskan berblog. SUka baca blog Mia :D

    ReplyDelete