image Ranking Alexa 2.9.2013 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 2 September 2013

# Blog Matters

Ranking Alexa 2.9.2013


Prestasi blog ini semakin menurun pada akhir bulan Ogos berikutan Mia yang agak sibuk dengan kerja. Tentu perasan kalau anda mengikuti perkembangan Mia di dalam blog ini. Jarang sangat dapat berblogwalking. Namun begitu, Mia sempat juga untuk update blog secara konsisten walaupun secara mobile. Balas komen pun mana yang termampu sahaja.

Tidak mengapa, diharap bulan September ini Mia akan dapat menaikkan balik ranking blog ini ke tahap yang lebih selesa. Yang penting, ranking blog ini masih berada di bawah 500 Alexa Malaysia...

Dan seharusnya, Mia nak ucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua yang sudi bertandang ke blog ini tanpa jemu. Sayangnya Mia kat anda semua.


Global Rank : 49,626
Rank in Malaysia : 405

sumber : SINI

Klik SINI untuk laporan sebelum ini.

rekod laporan untuk awal September 2013.. (^_^)

19 comments:

  1. Masih tahap ok lgi 2 Mia..tingkatkan lgi usaha :)

    ReplyDelete
  2. kathy tak faham sangat tentang ni sis..

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat mia. Moga terus maju lagi dlm dunia blog

    ReplyDelete
  4. heheheh...bz2x pon sis sempat update lagik...x macam sy...bz jer berabuk ...hakhakhak!!!

    ReplyDelete
  5. masih kukuh lg tu kak..tahniah
    all d bez utk kak mia

    jemput join segmen ni kak mia:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

    pemenang akan memenangi hadiah: ankle bracelet & wallet
    jom la join :)

    ReplyDelete
  6. Hebat tu. Ingatkan jarang update teruk sangat, tapi maintain hebat.

    ReplyDelete
  7. hebat dah 2 kak =) kalau sy ntah la yg ke berapa..mcm mn nk cek utk ranking no1?? nk juga sy thu..

    ReplyDelete
  8. tahniah kak..

    tak paham alexa ni sbnrnya.. tgk angka tu kecik besar je.. haha. adoii

    ReplyDelete
  9. Tahniah. Terbaekk.. in Sha Allah akan naik lagi memandangkan PR pun dah jadi PR3.

    ReplyDelete