Photo Canvas

Wednesday, September 25, 2013

Photo Canvas

Kenangan bergambar sekeluarga semasa Mia konvokesyen pada akhir tahun lepas, Mia abadikan dalam bentuk photo canvas bersaiz 20 inci x 30 inci untuk digantung di dinding ruang tamu. Potrait keluarga yang akan menjadi tatapan tetamu yang hadir ke rumah ini.





Butiran Photo Canvas :
Material - 410 gsm Poly Cotton Canvas
Saiz - 20x30 inch
Harga - RM160 (Boleh dirunding)

Ramai yang telah menggunakan perkhidmatan gambar photo canvas ini sebab ianya lebih senang nak dijaga, tidak perlu nak beli frame, lebih tahan lama, lebih kemas, ringan dan boleh untuk dibuat large printing.

Senang sahaja nak buat tempahan photo canvas ini, dengan mengisi borang online di SINI. Sila upload gambar yang dikehendaki, pilih saiz yang berkenaan, buat pembayaran secara online dan kemudian photo canvas akan sampai di pintu rumah anda.


Kepada sesiapa yang berminat, sila hubungi,

Canvas D'Arte
Blog : www.canvasdarte.blogspot.com
Fanpage : https://www.facebook.com/canvasdarte
No Handphone :  0129806627 Yop/0172829808 Amin
Email : canvasdarte@gmail.com

Lokasi kedai - 100% Online
COD area Puchong
Courier Nationwide by Poslaju

49 comments:

  1. Wah... Hanya dihujung jari.. Blh try nih.. Ingt nk wat yg gmbr raya hari tu... Thank kak mia 4 sharing... :-)

    ReplyDelete
  2. sekarang nie semua online...memudahkan kerja jugak kan...wah bestnya dapat mengabadikan kenangan terindah di dalam rumah...

    ReplyDelete
  3. Assalamu'alaikum ... ^^,

    Cantiknya Mia dengan famili dalam canvas tu...alhamdulillah...Kak Ummi pun teruja dang teringin juga nak abadikan gambar famili di atas kanvas ni...insyaAllah boleh dicuba...tq Mia for sharing this info... ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam kak ummi... boleh cuba ya nanti.

      Delete
  4. hehehe...sally harap gmbr konvo yg kolej amik je... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh juga kalau nak tambah dengan yang ni pun boleh.. sally..

      Delete
  5. Assalamualaikum kak mia, not bad harga canvas tu! heeeee teringin nak buat :)

    ReplyDelete
  6. Wow, menarik jugak nie..maju dah sekarang.

    ReplyDelete
  7. wah...sgt senang...bab beli online ni mmg suka sgt hehehe...insyallah akan diterjah nnti :)

    ReplyDelete
  8. btuil tu kak..
    canvas ni gambr boleh tahan lama.
    kt umah shark suma gmbr frame pakai canvas :)

    ReplyDelete
  9. Wah dah moden sekarang, order online terus sampai depan pintu,

    ReplyDelete
  10. nampak cantik pun printing dia. photo canvas, tak pernah try lagi kak mia. insyaAllah coming soon

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017